Home Page Image

Aktuális havi étlapunk letölthető (pdf)

Nyitva tartás:
11:30 - 14:00

Tel.: 99/523-768/155
Fax: 99/523-767/159
e-mail:
szentbenedek@
mail.datanet.hu

Tájékoztató anyag
letölthető
(pdf)


 


Kolostor Étterem

Heti rendelés az előző héten: KEDD 11:30 - 14:00 között a helyszínen.
Lemondás: a tárgynapot megelőző nap 12 óráig személyesen a helyszínen.
Az étel elfogyasztásának rendje és ideje: az ételosztást 12:00 órakor kezdjük, és félórás intervallumban bonyolítjuk, a zsúfoltság elkerülése végett.
Az elvitelre kért és csere éthordóval rendelkező megrendelőink 11:30-tól elvihetik az ebédet. Az elszállított és el nem fogyasztott ételt tárolja hűtőszekrényben, majd a fogyasztás előtt minimum 4 percig forralni szíveskedjék.
Csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételeinkben mag, halételeinkben szálka előfordulhat. Kérjük, fogyassza elővigyázatosan!

Fizetés: a rendelés leadásakor, készpénzben vagy utalvánnyal.

Heti jegy: Hétfőtől Péntekig 2. 700,- forint. (540,-/nap)
Napi jegy: Az étkezés napján váltva: 600,- forint.

Megrendelőink részére kiváló minőségű alapanyagokból, a korszerű táplálkozás szabályainak (dietetikus felügyelete mellett) megfelelő ételeket készítünk. Ételeink az EU élelmiszer-biztonsági (HACCP) rendszer elvárásainak megfelelő környezetben és technológia betartása mellett kerülnek előállításra, a szabályok és a módszerek folyamatos ellenőrzése mellett.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk.
Amennyiben kérdései vagy észrevételei vannak szolgáltatásunkkal kapcsolatban, úgy munkatársunk a helyszínen készséggel áll rendelkezésére.
Ha nálunk rendeli meg ebédjét, akkor a vételár 15%-ával támogatja a Szent Benedek Idősek Háza Alapítványt, céljai megvalósításában.

Megtisztelő bizalmát köszönjük! Ételeinkhez jó étvágyat kívánunk!

 
 
   
  készítette: pgw.hu